Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappar balansen


 

För ett ögonblick tappar jag balansen
och världen flimrar till för mina ögon
när vardagens måsten blir alltför många.

Nu är tid att sätta sig ner
och fundera över vad som är viktigt.

 

 




Fri vers av Anna H
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-01-16 07:00



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
bra påminnelse.. även om jag försöker hålla ungefär dessa tankar inuti min hjärna..
2006-01-19

    Idun 1
Bra beskrivet, då det kan bli för mycket vissa dagar.
2006-01-17

    ej medlem längre
En bra vardagstext som jag känner igen mig mycket i just nu.
Små pyttejusteringar kan göras om man vill, personligen skulle jag väl kanske sätta ett kommatecken efter balansen och kanske ett till ord i nästsista raden;
Nu är det/en tid att sätta sig ner

- Men det fungera bra som det är också,
ville bara skriva ner det jag kom att tänka på.
2006-01-16

  Smultris
Godmorgon, stumpan:)

(Du har ett stavfel i vardagen)

Din dikt är mycket klar och talande, en innebörd som
känns väldigt stark.
2006-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H