Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ompublicering; alltid aktuellt.... tyvärr!!! :@ - på privat plan, på instansplan, på
Andlig Plan; Crow; incomming...




Balance; Får jag lov? sa Justitia med en kråka på axeln

 

 

 

 

fokus nu fokus det står en vakt i giv akt i dörren och lagen säger stopp där inga själar finns

tar klivet

säg har du sett där borta där medlen helgar målen

och ingen bara tar för givet

 

fokus nu fokus det står en vakt i giv akt och akten

hänger kring halsen

 

självskriven dom klubbad av dåtid

 

tar klivet för när nycklar smälter av brand

av den hand som gungar vagga har dansen redan börjat

 

valsen

kan också  vara det som långsamt pressar ihop

du vet papper är viktig vara och jag är skolad på bruk

på miljö och övernytta på förbytta lismer av titlar

på utredningar frågor och svar och jag njuter

 

för jag har den grop du själv grävde kvar

 

fokus nu fokus det står en vakt i giv akt lagd horisontellt

och nästa vals är dubbel

 

takten ändrad 

 

jag dansar på bord med ord stämplar och

begrundade mord dolda av sjuk surf

på martyrmattans magi - ändrad strategi

det är mycket som har hänt

 

månar har vänt säg har du inte ens kännt doften

av bränt så är sinnens trubb än värre än

tidigare varnings pränt

 

vem är inte vuxen

låt oss bli vi i vals av pakt

 

barn ska inte användas för eget egos slakt av gamla fasor

barn ska få vara barn - stjärnögda soliga förundrade

över allt som finns i energins makt att njuta

 

inte under visslor kuta och gömma under täcken tårar

av rädsla för något gjorts fel

 

något var viljan att stanna så

 

dingla den skylt som behövs där på tröskeln

och vänligen snubbla på moralen

 

den dubbla - kvalen är ej mina ej heller

den fjäderprydda pennan eller stadens flock av skator

som snart ruggar för snedsydda plymer på scen

 

hastigt bugande snabbt bak jalusi igen lär

du snart nog leka

 

med talen - välkommen till balen

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 160 gånger
Publicerad 2011-11-23 02:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri