Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(insp. goda samariter i tjänst kontra julhetsen och glömda Tack)
Det finns små stjärnor




(Juletack) På rätt plats

 

 

 

*

 

om man appar en karta med pjoller

en sån som man zappar med joller

och rappar sig genom med koller

om generationsnytt finns ute

 

 

och om man sig skynda att före jul fynda

så hittar man små små kontroller

och stjärnstatussöket det slut e

 

 

för där på små stolar dom sitter och solar

sig i några få som sagt Wow!

och inget mer har dom än sina små svar om

att snart kommer tomten med prao

 

 

och efter bland skräpet de hittar så släpet

som fnissarna glömde var kvar;

 

- Oh!!

 

 

*

 

 

[Tack och God Jul alla som gör kanonjobb ändå!]

 

 

*

 

 




Bunden vers (Rim) av Pot Pourri
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-23 04:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri