Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

perrong.

Löven blåser över perrongen
Min blick söker efter hans skugga
Men allt jag ser är den fuktiga betongen
Varför vill han i mitt hjärta hugga

Varför lever han för flaskan?
Utan min familj vill jag inte finnas
Men ändras är inget han kan
Inte någont som i hans liv lär hinnas

Perrong förblir alltid kvar
Varenda betongbit likaså
Men jag står där inte i flera dar
Nej, jag vänder redan nu för att gå.




Bunden vers (Rim) av Della
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-23 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Della
Della