Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg henne för första gången när hon kom in ifrån mörkret

då jag kunde se att hon inte mådde så bra
Då hon bara kom fram till mig, spontant och sa
Du får ta mig om du vill om så bara för en dag
För jag behöver någon som kan ge mig lite värme
Ja, jag behöver någon som kan göra mig lite glad, för ensam vill jag inte längre va

Jag läste av hennes kroppsspråk och förstod då att det var någonting sorgligt som höll på att hända och försiggå
i hennes inre
Så jag öppnade mina armar och släppte in henne, för jag kunde se en skönhet där så vacker och fin
Och jag tänkte för mig själv
Om jag nu skulle få chansen så kanske hon nu bara skulle kunna bli min
Mitt eget lilla söta kärleks vin

Ja, det blev till kärlek
Den kärlek som vi ville ha
Och idag så är det hon och jag som inte kan slita oss från varann, för nu är hon min kvinna och jag är hennes man
Den man som ska ta henne med till Paradisets land, och visa henne allt det där vackra som finns där...

Jag såg henne för första gången när hon kom in ifrån mörkret

Ken Cassel
23/11-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-23 20:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint
2011-11-24

  Ninananonia VIP
Varmt...
2011-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel