Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skaka du på ditt huvud, men jag kan sia om din nästkommande dag!

 

 

 

 

Det händer att jag ibland har en underlig känsla, framtiden har redan visat sig i mina drömmar och mina arbetskamrater skrattar när jag om och om igen spontant berättar vad som kommer ske den närmaste halvtimmen. Ja, de skrattar inte för att vara elaka, de vet att det jag säger stämmer, de vet att jag kan sia om vardagen. Jag ser om någon ska få ett trevligt samtal eller om datasystemet ska krascha.

Jag har en förmåga som jag aldrig har valt, en förmåga som jag inte vill kännas vid eller veta av. Jag vill inte veta av morgondagen eller när min granne ska dö. Jag vill inte se, inte höra vad som ska stå i DN dagen efter, jag vill inte veta av finanskriser och krig, jag vill inte veta!

Så du mitt öde, i många år har jag bett dig om tystnad, jag har bett alla framtidsdrömmar stanna i nutid. Jag vill inte resa när jag ska sova, inte heller vill jag sväva i det blå och se hur du bor, låt mig vara! Inte vill jag berätta för någon om vad som ska ske, inte heller vill jag att andra ska vara skeptiska över min förmåga, låt mig bara vara som alla andra. Låt mig bara få leva här och nu, låt nästa vecka vara...




Fri vers av genni VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-23 22:36



Bookmark and Share


  DominiQueen
Jag förstår det känns som en styggelse, kanske kan vi uppfinna en On-off-knapp. Förmågan är en Gudagåva, men kan vara så tung att bära.. Kanske Du kan be till alla goda krafter Du tror på att de bara släpper fram "frekvenzerna" när Du är redo och tonar in Dig?
Varmt Lycka till - vet Du - jag tror ALLT går, bara vi vet hur... Ge inte upp...
Röda slängkyssar till Dig och... ljus mellan Dig och "sanningarna" NU!!! Skydd... Snälla! Amen. TACK
2015-07-08

  Mats Henricson
Är du en sierska ? Intressant, fast jag är skeptisk till hela spådomssprylen.........
2011-11-26

  Anita Brännström VIP
varför förneka den gåvan? Det är nog bara att acceptera. Jag har en liknande gåva. Jag hör olika saker från andra sidan....ofta..jag ser det som naturligt..
2011-11-24

  Linda CH VIP
Förstår hur du känner men tycker du ska förvalta gåvan väl.
2011-11-24

  anits VIP
Så bra du skriver om det som kan vara
både en gåva och en stor börda
2011-11-24

    ej medlem längre
Jag förstår att det kan vara både en gåva och en börda ! Hoppas du slipper om du inte vill !
2011-11-23

  aol
verkligen en fin gåva du har,
2011-11-23

  Johan Bergstjärna VIP
Att vara synsk, som jag också är då och då, måste det väl vara någon mening med, annars så skulle det inte existera... eller...?
2011-11-23
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP