Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
TILL DIG!


Esoterisk ögonblick

Övertyga mig med kroppen,

förför mig med ditt väsen,

glänsande ögonen,

manliga skuldror.

Skapa en helig förbund,

mellan mina nakna bröst

och din fruktbarhet.

Smäktande läppar

i din själens örorda dal,

intrasslade nagelband i evigheten.

Förnya hudens alla porer för kärlek.

Släck min törst med iver

att avnjuta mig.

Sakta,

centimeter efter millimeter...

i det öändliga

av min kropp och själ.

Långsamt,

lockande,

gungande,

rytmiskt,

glider jag

ner,

och

upp

och

ner...


Tills vi strålar samman

i det esoteriska orgasmens

ögonblick.





Fri vers av lory
Läst 252 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-24 12:33



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så vackert i sin längtans lusta, längtan efter just ögonblicket
2011-11-29

  Ninananonia VIP
Vackert ögonblick..
2011-11-24

  PPQ
alltså om man ser denna text ur den synvinkel som jag ser det så skildrar ju texten en tanke eller en önskan hos en person... och det i sig är ju grymt snyggt... men det briljanta är att på något sätt så blir beskrivningen av en önskan snart en tanke, en klar och tuydlig bild hos läsaren... den frs över till läsaren på ett helt otroligt sätt och det är magi för mig
2011-11-24

  M M Mannheim VIP
Vilken härlig dikt, så frisk, så vågad men inte stötande. Otroligt vacker!
2011-11-24

  Nina Nightwish
Njutning på hög nivå
2011-11-24

    ej medlem längre
Det...vibrerar
2011-11-24
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen