Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lyssna gärna http://open.spotify.com/track/7jYfMhC0xcUVhLFfBTCykc


det finns ett leende där ingen ser



Hon strök så den brukade färgen
bort från tungan, doppade tippen utav fingret i det klaraste utav rött
diktade sedan, i snirkligt stora bokstäver
över sitt bröst




- JAG SKA SKRIVA MIG LYCKLIG.















Fri vers av Baystream
Läst 191 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-11-24 16:03



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Bra här, tycker jag således då!
2011-11-25

  Järnkatten
Gillas, applåder!!!
2011-11-25

    ej medlem längre
Så ska det låta....
2011-11-24

  Kim VIP
Som den rödaste MINDFULNESS! Gillar. Kickar får man aldrig för mkt av!
2011-11-24

  Seglaren
Bra.
Den här texten är mycket visuell. Som en mini-tavla. Med färger och andra synintryck.
2011-11-24

  Tobias Hedlund
:)
2011-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream