Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dedikation en vän;
abslut snyggaste fruktskålen här hemma.. Tack :)




Famnad frukt

 

 

En form en färg ett mönster
en skål för frukt och gott
ett pyssel från en vän att se

att livet är ju gott

 

att kika in i och där förstå
att vännen är ju den som gjort
en jul med extra sting - ja två

med famnad vitamin och smått

 

för uti dessa slingrar
och bor en själ och kraft
som vet hur kampen skingrar

och längtar efter nåt

 

Sen fyller jag med frukt allt närmre
kant, på skål så stor
och önskar vännen *Kram med värme*



God Jul - från din 'Bror' ♥

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-24 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri