Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgefågel

Å, jag faller
djupt
igen
och igen
som jag gjort förr
du har ingen aning
din tanklöshet
är salt
i sår
känner
så väl igen
den här smärtan
som du inte vill dela
med mig
för att jag kännt den förrut
med andra
följer
med vågen
inom mig
och jag vet
att jag klarar mig
ut
genom
detta
ensam igen





Fri vers av Katinka VIP
Läst 578 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-11-24 23:01



Bookmark and Share


  Chris
otroligt vackert!
2012-04-24

    ej medlem längre
Åh. Aj. Fast ändå vackert, på något sätt. Berör gör texten iallafall utan tvekan.
2012-03-19

    ej medlem längre
Åh. Aj. Fast ändå vackert, på något sätt. Berör gör texten iallafall utan tvekan.
2012-03-19

    ej medlem längre
Åh. Aj. Fast ändå vackert, på något sätt. Berör gör texten iallafall utan tvekan.
2012-03-19

  Mr Lindemann VIP
Känns starkt detta, när delar av mig...rycker tag i....blir så.....ö
2011-11-26

  Nina Nightwish
Aj, den här texten gör ont.. Vackert och berörande
2011-11-26

  ULJO
Berörande läsning.
2011-11-25

  Ninananonia VIP
En fågel som berör....
2011-11-25

  Alexander Gustafsson
vad kan jag säga?

jag har delat ut
och tagit emot.

så i mitt fall - ligger jag i livet lika.

men jag vet om orättvisor
och det är genom dem denna text talar till mig.
2011-11-25

  Johan Bergstjärna VIP
Varför ska livets smärta och ångest vara så förbunden med ensamhet??
Varför kan vi inte finnas där för varandra, ta emot varandra, och lindra fallet??
Den här dikten känns verkligen, och gör ont...
2011-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP