Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvådelat


En människa kan bli ett aschel
Hon kan ha, ett aschel
Hon kan va, ett aschel

Problemet kanske blir när
Hon ”bara är” ett aschel
Och därmed så kommer det bara skit
Därur




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-30 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO