Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tigerjakt

Vet ni att kvinnor inte kan vara med
På natur programmen i TV numer
Det handlar om ”Jakten på tigern”

De funkar liksom inte med en drös fruntimmer
Som är med då, ska vara de som tiger
Kan störa tigern….

Lättare med apjakt
tjattrande djur passar bättre
i dess närhet...




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 160 gånger
Publicerad 2012-06-05 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO