Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folk är konstiga när man är en främling

En som precis har flyttat in i det så lilla samhället
En människa som de inte riktigt känner igen
Ett nytt ansikte
En som de inte ännu har hunnit att bli vän med
Och då man är en främling i det lilla samhället och hälsar på någon så fnyser de bara med en blick som säger
Jag känner inte dig!
Så var nu så snäll att bara lämna mig ifred...

Folk är konstiga när man är en främling!

Ken Cassel
25/11-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 184 gånger
Publicerad 2011-11-25 15:10



Bookmark and Share


  Rise Little One
Typiskt...
Tur att man inte fnysa i poeter.se :)
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel