Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puls

Puls

Ett moln av sparvar
flammar upp
ur solen.
Pulsen går ner.




Fri vers av Carsten
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-25 16:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lugn. Frid. Stillhet. Sinnesro. Bara ett moln av sparvar som sänker sig ned och fyller hela själen med vila och saktar upp den kanske bara alltför snabba vardagspulsen. Det finns en djupt avkopplande känsla i den här dikten, samt en stark naturlyrisk och kanske rent översinnlig upplevelse av ett sammanhang. Någonting flammar upp och sedan återgår allt till sitt viloläge. Det är vackert, det är förtröstansfullt och det är sinnesvidgande, och jag gillar verkligen formatet på de texter som du numera publicerar. De får mig att uppleva en form av balans, koncentration, frihet och stillsam kontemplativ eftertanke när jag speglar mig i, läser och sedan begrundar det som står skrivet.
2011-11-26

  Eva Langrath VIP
Ett ögonblick av nåd
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Carsten
Carsten