Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ville vrida dina ord

orden kom slog mig blind
jag stod där
förstod inte
hur kan man va så korkad
inte ens märka vad man säger

bländades du
eller var du likadan

ville vrida dina ord
men ville inte göra dina misstag
ska få dig att äta upp de
då faller nog dockansiktet
och ditt rätta felaktiga bleka jag
finner sin äkta plats




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-25 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson