Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sakta lämnar rättvisan sin plats

nålsticken kom
en
eller en

hamaren slog
benen
på en rörande sång

liken fyllde
källarvrån
och mossan växte på molnen

sakta lämnar rättvisan sin plats
bäst att fylla
förådet
eller bygga bo i sankmarken




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-26 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson