Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord som binder

de leker
de dansar
själen skrattar
tankarna bär hetta

ord binder
känslan
som i havets lugn
finner nya sagor

men verklighet krossar
de berg
som tids nog
bör passeras

Så låter orden binda
och lever en stund
på ett annat plan




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-26 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson