Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitter här i min ensamhet och tänker på dig

Undrar vad du gör just nu
( då knackar det plötsligt på dörren )
Och där står du ju
Så det enda som jag kan säga är
Deja vu!

Kom in min älskade vän!
Ja, jag satt här just och tänkte på dig och så kommer du här som en glad liten överraskning
Och vad fin du är idag i din nya klänning
För den är väl ny?

Ja!

I vilket fall som helst tycker jag att du alltid ser lika vacker
och underbar ut
Och jag är så otroligt tacksam över att få vara din vän
För man vet ju aldrig riktigt om det är du och jag som så småningom kommer att kliva upp en nivå
med den här vänskapen direkt in i kärleken

Men här står jag nu och pratar en massa strunt
Kom så sätter vi oss i soffan istället, så att vi kan ta det lite lugnt

Okej!

Men vad har du gjort idag då
Har det hänt någonting roligt?

Ja, någonting otroligt hände idag...

Ken Cassel
26/11-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-26 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel