Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ärlig omfamning



Möt mig
med famnen full utav kärlek
och jag ska tvinna

min sanning, om ditt bröst

och se dig
precis så, som du är menad

att bli sedd













Fri vers av Baystream
Läst 225 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-11-26 22:09



Bookmark and Share


  Järnkatten
Mycket fint skrivet om äkta känslor :)...
2011-11-29

  LenaJohansson VIP
fint diktat
2011-11-27

  Per Blomqvist
Döm mig
med munnen full av hat

din sanning
osann

gudinna
stanna kvar i härligheten
här nere är det mörkt

stäng
när du går
det är kallt
2011-11-26

    Noomi
ärligt starkt
mycket fint
2011-11-26

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2011-11-26

    ej medlem längre
Ah, vilket underbart löfte. En rik text
2011-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream