Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är ett måste

 

 

blodröda tusen dårar

vi sluter fred och går över

lagen kräver relation stelnad

jag blev den cyniker du älskar att se

stod där befäst vid månskenspromenadstråk

men allt jag ville var att prata

 

samförståndiga dessa dödgrävare

vi slickar sår och går under

kriget det enda levande häromkring

jag förblir exilisten du aldrig kan närma dig

i ytterfil teleparterad till fuktiga lakans fantasier

men allt du skulle ta emot var min ånger

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av theperna
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-27 05:42



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Snyggt!
2011-12-17

    Melona
Hm, den här får mig att tänka. Över dessa möten, drömmar som kärleken innebär. Sökandet under marken, över husen, genom ögonen och längs huden. Ja, allt man vill är prata, lyssna. Dialogen som strömmar. Att komma nära, förstå, röras och höras. Det är vackert på något sätt, det cyniska. Att se igenom, men ändå talar det om att ha varit med - kanske för många gånger. Som musik, du är vemodig pop
och skönkrängande gitarrer, slingor.
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna