Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara du och jag


Det är bara du
det är bara jag
det är bara vi
som går här

Det är bara du
det är bara jag
det är bara vi
som förstår hur det är

Tänk att jag fann den
den varma handen
den heta blicken
tänk att jag fick den

Det är bara du
det är bara jag
det är bara vi
som förstår

Tänk att du frågade
tänk att vi vågade
att leva nära
att leva kära

det är bara du
det är bara jag
det är bara vi
som går

vi går här som andra
men du, vi har
varandra




Fri vers av Mia Marcus
Läst 669 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-27 09:42



Bookmark and Share


  ellenheiman
åh så fint
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Mia Marcus
Mia Marcus