Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en vän




Att åter vakna

Strålar av livets goda, leker sig fram mot mitt inre

Ur mörkrets bortgång,  förenar sig livsgnistan med hoppet

Hjärtats skoskav är inte längre blödande. Ännu slår det många mil

En rosenkrans är lämnad vid dess dörr

Och se... Där hänger en lykta med den klaraste av lågor

Välkommen tillbaka.. Älskade liv






Fri vers av Nina Nightwish VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-27 09:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text som berör inom med värme>! ;) kram
2011-11-28

  Ronny Berk
en fin förtröstans hälsning till en vän ! vackert i sin vemods och förhoppnings talan...
2011-11-27

  karenina VIP
hopp och förtröstan, tycker om
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP