Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ön i Atlanten


det finns i Atlanten en ö av snö och sand
där tiden är en ro i solens brand

jag kan gå längs havet och bli varm och ung
hänga upp mina trasor på en vänlig krok
och när sången i mig sjunger mig tung
väntar skuggor där på mig och min bok

det finns i Atlanten en ö av snö och sand
det händer att jag längtar dit ibland





Bunden vers (Rim) av Göran P Rödholm
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-27 11:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så söt och vänligt sinnad mot detta liv...
2012-01-13

  Lilla My* VIP
O vad fin!! Jag hör genast en melodislinga till den här!!
Den där vänliga kroken gillar jag!
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm