Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu finns det en ny smak på kakorna Ballerina

Noguat
Så om man äter en sådan så kan man när som helst
bara gå ner i spagat
Impa lite
Men så heter ju också dom nya Ballerina kakorna, Nina
Ja, hon som är en av de där smärta
och i själen riktigt fina
Och åt henne så kan man flina lite, utan att hon tar illa upp
Men så kan hon ju också karate, och är jäkligt tuff
Så kom inte och knuffas med henne
Köp dig hellre själv ett eget paket Ballerina som heter Nina, med nougat i...

Ken Cassel
27/11-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-27 19:05



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
hihi.. :) underbar dikt.. den bokmärker jag :) kram Ken..
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel