Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan av varför är det bittraste jag smakat


Jag hade aldrig trott
att jag skulle bli hon


Vet du hur ont det kan göra
att se någon som står dig nära
bryta ner sig själv

Vet du hur det känns
när denna någon

är du




Fri vers av the-Essence-of-Me
Läst 496 gånger
Publicerad 2006-01-16 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the-Essence-of-Me
the-Essence-of-Me