Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar i advent




Hon stannar till

en Ängel med trasiga kläder

rör sig långsamt över himlavalvet

medan vi står och ser upp mot

stjärnhimlen och önskar oss

se en stjärna falla....

Hon stannar till och fäller en

tår




Fri vers av Maiah VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-27 21:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA kanske man till slut förstår!
2011-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP