Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blick räcker


blir dock lite besviken
på er
på mig

att ni faller så lätt för mina taniga försök

jag behöver inte jaga längre
bytet vandrar självmant in i mina händer

och så fort chansen ges är jag där med mina horn
som skadar




Fri vers av AliciaK
Läst 221 gånger
Publicerad 2011-11-27 23:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du är vacker. Det kan du inte rå för.
2011-11-28
  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK