Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen blev till liv

Jag drömde i många år att få ha en atelje´
Visionerade om hur den såg ut
"Möblerade om"
Skapade alster i min fantasi
Målade i mitt inre

Idag har jag en atelje´
Jag målar tavlor
Skapar alster jag tidigare fantiserat om

Drömmen blev till liv




Fri vers av Alietha
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-28 16:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra där!
2012-09-06

  Mr Lindemann VIP
Det är så de så kallade nyandliga människor och andra medvetna människor tänker, att vi själva kan skapa det vi eftersträvar
2011-11-28

    läsmej
inlevelse
2011-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Alietha