Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Står på mig

Om inte jag står på mig
Då står dom på mig




Fri vers (Fri form) av Alietha
Läst 170 gånger
Publicerad 2012-09-06 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alietha