Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu´s kanske, eller 'Humdyus' mer... men kul i mitt hem igen!
Väktare, sällskap, arbetande och så glädjande. Nytta med nöje indeed. Väntar oss
en fin vinter!




Hundhaikus

 

 

*

önskebubbla upp

för allas bästa; vovve

hem kom hon idag

*

envis glad och stolt

leker bollkamp med sig själv

mina fötter; stöd

*

nu sover vargen

släpat stock i skog bland sten

nöjd belåten suck

*

i morgon ut igen

ängen; sork och kaninhål

sen promenera

*

väntar vintersnö

för bus och lek med hunddam

motionen gratis

*

snackar svenska och

spanska flytande gör hon

med 'vovisk' accent

*

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Pot Pourri
Läst 149 gånger
Publicerad 2011-11-28 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri