Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GOD JUL !

julens vita drömpulver hackas upp

av megalomaniska små plastkort


självkänslans schizofrena fågelkvitter


binder en krans av nostalgi och eufemism

kring den sönderfrätta hjärnans grå smältdegel



barnens kölappar till statushimlen

inköpta av det dåliga samvetets visionära hybris

ligger staplade

under den barrande granens glittrande överseende





Fri vers av D S
Läst 107 gånger
Publicerad 2011-11-28 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D S
D S