Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KARL*BERTIL*JONSSON

K ul till max få: Följ i TageDanielssonsk stil strax me´
A tt det där med att ge, det hänger på att se...
R ätt och slätt vad julen handlar om är ej att få
L ådor med ting, sen pusta för att dem släpa omkring!
*
B aka en kaka och bjud, sticka en halsduk och knyt
E n ny kontakt och få på pepparkaksglasyren flyt
R ätt och slät sen en pepparkaka med nån ensam bryt
T ala inte sen om att detta blir för dyrt...
I nte en dag går utan det hörs vi är många som skriver här
L ustiga prickar som massvis med e-mail även skickar:
*
J aaa när ni ändå är farten med det där kära poeteriet
O ch då är det jättelätt att glida över till julbrevsskriveriet
N ågra handskrivna rader från Dig kan bli julens bästa grej
S å kom inte och säg, att Du inte hade tid, p g a ståhej!
S å kom istället på fler saker att göra i TD:s anda
O ch sen kan Du så jättegott själv landa
N juta i ett hörn eller med vännerna Dig blanda!






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-28 20:42



Bookmark and Share


  ULJO
Fyndigt om denna saningens Robin Hood
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt