Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För-fan-sova sig



Solen sprack, i ögonvrå
tiden rusar, springer ikapp 
Sängen ännu från natten
varm, fingrar fumlar 

försöker förstå, digitala siffror
och fötter kastas genom
varje rum, kaffe - yoghurt - ansiktstvätt 
och socka över tå
nyckel stänger hemmets vrår
Svär en svordom emot gom
Ord som "jävlar" "helvete" och "höra av sig"
Elektronisk apparat, textar
trycka send

"Du kollegan, jag har försovit mig"












Fri vers av Baystream
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-29 09:06



Bookmark and Share


    Noomi
hihi.. det är såå jobbigt..
bra och kul beskrivet
2011-11-29

  Järnkatten
Så kan det vara ibland, kul text :)!
2011-11-29

    ej medlem längre
Ha ha...sånt ger högt blodtryck

Härlig text
2011-11-29

  Per Blomqvist
idag är din dag
2011-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream