Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det i varje fall Två berör...

Mina fötter springer för Din skull
Mina händer håller för Din skull
Mina tankar talar för Din skull
Mina drömmer hoppas för Din skull
Igår när jag kom till Dig sa Du för första
gången på länge med framsträckta händer:
-Är du här för min skull? Då ramlade jag i Din
famn direkt omkull och vi hårt om varandra höll!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-29 16:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så varma känslor och tankar. Fint skrivet!
2011-11-29

  Jack E. Gladh VIP
Kort, intensiv, berörande
och älskvärd text, som
säger mycket.
2011-11-29

  Eva Helene VIP
Blir bara så varm om hjärtat av din text. Skönt!
2011-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt