Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spårsnö inväntas




Apostlahästarna; bästa bestarna

 

 

 

*

Som man går får man plocka fotspår.

Som man plockar fotspår får man göra nya.

Som man gör nya får man ännu mera gått.

Som ännu mera gått får man ännu mera plockade fotspår

 

att dela med sig av

 

i utbyte
mot kanske

 

skavsårsplåster sulor fotinlägg remmar väteimpregnering klackning foderlagning

nya skor

lästning och mera skavsårsplåster

 

och en hel del underbara möten.

 

 

(andra tar baksätet i en taxi
betalar
kliver ur

 

och undrar till vad, från vad och varför de åkt
över huvud taget

 

tar en ny taxi
och förstår när de kommer fram

 

 

fortfarande ingenting)

*

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-29 16:56



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Håller med qubiq här angående leverans. Jag fattar bara inte uttrycket, precis som om vi andra som skriver inte levererar texter?

det quet så menar är att du verkar kunna få till det lite extra i dina dikter, bra ståndpunkt qbitiq!
2011-11-29

  PPQ
Du levererar ständigt
2011-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri