Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Med Marken

Näsbenet krossades.
Magen slogs gul och blå.
Benen bröts.
Andra bara tittade på.

Tittade försiktigt upp.
Mina händer började darra när jag såg att han var kvar.
Han som varje rast sen femteklass slagit mig tills jag inte varit vid medvetande.
Utan att förstå.
Utan att hinna reagera.
Så sparkar han mig igen.

Jag önskar jag varit stark nog.
Jag önskar jag kunde slå tillbaka.
Men det är väl lättare att bara ta emot.

Människor som står bredvid.
Människor jag inte känner samt mina vänner.
De tittar på.
De är skräckslagna.
Och vänder sig bort.
De ser, men de ser inte.

Jag blundar.
Tar emot sparken.
Jag sakta känner mig ett med marken.




Fri vers av Shanaynay
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-29 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shanaynay
Shanaynay