Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något Vi Inte Alltid Förstår.

Jag söker det svarta i det vita.
Jag söker fläcken på den vita fasaden.
Jag söker sanningen i dina ögon.

Vad söker jag?
Något man inte kan finna.
Något man inte kan ta på.
Det finns i mina tankar, men det är inget jag kan förklara.
Det är något som jag inte kan förstå.

Jag kanske en dag förstår.
En dag kanske jag vet.
Men inte nu.
Och kanske inte imorgon.
Än kommer jag inte finna rätt svar.




Fri vers av Shanaynay
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-29 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shanaynay
Shanaynay