Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låga Inom Mig

För varje slag.
För varje träff.
Så bränner det inom mig.
Det hettas upp.

Du får slå mig.
Ja, slå mig så hårt du kan.
Bryt ett ben eller två.
Jag bryr mig inte.

Jag ser dig igen.
Denna gång med ett annat offer.
Någon annan att slå.
Jag vet vem du slår.

Min vän ligger på marken.
Alldeles nedblodad.
Det svartnar för mina ögon.
Min puls ökar.

Nu ligger du där på marken.
Bönar och ber.
Ett slag till.
Och du säger nu inte så mycket mer.




Fri vers av Shanaynay
Läst 291 gånger
Publicerad 2011-12-02 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shanaynay
Shanaynay