Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ej Förlåten

När det tragiska inträffar.
När man inser att det kunde ha inträffat tidigare.
Man blir rädd och ynklig.
Man ryggar tillbaka.

Man vågar inte inse att det är sant.
Man vill inte förstå.
Man vill helst bara blunda.
Och fortsätta gå.

Men när det står rakt framför ens ögon.
Den ger sig på kroppen och äter upp en inifrån.
Man vill skrika.
Man vill gråta.
Men det man inte kan göra.
Är att förlåta.




Fri vers av Shanaynay
Läst 371 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-30 10:03



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Lite tokigt sammansatt i sista versen ett förslag "man måste förlåta"

Berörs av din text, rakt på sak och jag känner igen mig.
2011-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Shanaynay
Shanaynay