Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din Kropp I Ett Med Min

När jag är med henne så kommer känslan.
Den stolta känslan.
Den känslan att jag nu kan dö lycklig.
Jag har allt.
Jag behöver inget mer.

Jag vill kunna ha din hand mellan mina händer.
Kunna känna ditt hjärta slå i takt med mitt när jag har din kropp tätt emot min.
Det är livet.

Det är dig jag slåss för.
Det är för dig jag fortfarande går och andas på denna jord.
Det är för att du finns i mitt liv som jag kan le.
Du får mig att kunna se ljuset i livet.
Det är du som är meningen med livet.




Fri vers av Shanaynay
Läst 373 gånger
Publicerad 2011-11-29 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shanaynay
Shanaynay