Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondskan idag


Den ”anrika” skolan eller var det vanrika
Fanrika, skamrika eller vad ska man kalla det
Med Lundsberg….
Med en rektor som är ”helt omedveten om”
Vad som händer…
Man tänker på
”det var de djävligaste de hade jag ingen aning om”

LÄS ONDSKAN säger jag bara
Så uppenbart en liten variant av ondskan
Med detta Lundsberg
”Ondskan i verkligheten”
Men troligen så gick deras fäder där med
Och tillhörde den djävliga delen i samhället redan då
Och tycker att deras söner ska göra likadant…
”Flugornas herre” variant




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-01 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO