Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försäkringskassa kassan igen....


En kvinna föder ett barn
Får föräldra peng
Men så föder hon ett till
På dagen 1 år senare

MEN DÅ kommer försäkringskassan och säger
”man får inte 2 barn samma år”
”För då kommer stora stygga försäkringskassan”
Så då, drar dom in allt

Hon får 0 kr i föräldrapeng
För att ”deras regler är så”
Reglerna är alltid ”viktigare” än förnuft
I denna typ av byråkrat forum

Och det verkar inte finnas nån som kan tänka alls
I detta system av muppar med FK stämplat i röven




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-01 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO