Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt blev plötsligt tyst


Jag skapar ord och finner slutet
Tankarna försvinner i skapandet
På pappret jag skriver med möda en strof
Fastnar denna i läsarens ögon
Som poesi eller…….
Känslor, tankar och tårar
Allt blir svart
Förblindad av den djävulska ångesten
Förlamad, bedövad av skräck




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-30 09:13



Bookmark and Share


    Yarissa
Bra beskrivet!
2011-11-30

  lodjuret/seglare VIP
Näst intill igenkänningsbar
kanske så som i skolan den var
ångesten för att inte klara
det där skrivandet underbara
beskrevs så av katederns tsar
2011-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson