Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi tar det ifrån början igen, nu när vi pratar om kärleken

Kärleken kommer som oftast inte på en dag
utan som oftast efter ett tag
Om det inte är kärlek vid första ögonkastet, då förståss

Ögon som tindrar och läppar som putar och som oftast vet man inte vart det slutar
för man är fast
Och det kan gå ganska så snabbt
Ganska så rappt

Och Man som Kvinna har allt att vinna om man är riktigt generös och säger något som
Och Gud vad du är söt!
Får jag bjuda på middag för två
Jo, för då vet jag precis vart vi ska gå
Bara du och jag
Ja, för kärleken är man så svag

Vi tar det från slutet igen när man har tröttnat på kärleken
Dags att gå åt varsitt håll för man passar inte ihop längre
Och det för att det på sista tiden har varit alldeles för mycket groll
Jättetråkigt
Nä, det är ju aldrig något skoj....

Vi tar det ifrån början igen när vi pratar om kärleken

Ken Cassel
30/11-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-30 23:55



Bookmark and Share


  Filosofen2
Börja om från början är en bra sak, då viftar ögonen sanning
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel