Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kluvna hjärtan


Kluvna hjärtans
djupa längtan
i den skeva vekhet
av förväntan

en rastlös saknad
i ensamhet
i sårbarhetens
innersta vrå

dit ingen
ingen, kan nå












Fri vers av Mia Marcus
Läst 767 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-01 11:35



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En dikt - ett rop.....ett hopp
2012-01-08

  cilax VIP
tycker om dikten
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Mia Marcus
Mia Marcus