Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...rätt eller fel...bra eller dåligt...inte sanningen i alla fall..


Sanningen...


Om det är
Något jag ångrar
Är det nog
Att ja sa nej
När din vän
Frågade mej

"Är du gla'
För henne?"


TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-01 11:50



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Man gör oftast det man klarar av just då
2011-12-01

    lory
men jag tror att dina ögon o kroppspråk sade SANNINGEN!!!!!!!

lycka till!!!!
2011-12-01

  HelenaW
Så är det ibland, att det rätta inte kommer över läpparna. Kanske inte var meningen att du skulle säga så till hennes vän.. Sånt är livet..
2011-12-01

  wildah
Sanningen vinner alltid i längden och gjort är gjort men hoppet finns ju!
2011-12-01

  prinscess VIP
sanningen är alltid jobbig att höra
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT