Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruktträdgården

 

Grönt

Blommor

 

Pistaschträd

 

Utsökta druvor.

Din beröring

 

Kärlek

 

får mig 

 

oh,

 

darra.

 

Ur balans.

 

 

 

 

 




Fri vers av wildrose
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-01 16:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Utsökt!:-)
2013-10-09

  KaosFlickan
Gillar!
2011-12-22

    ADI Nehlin
Ett ljuvligt tillstånd...vackert skaldat
2011-12-02

    ej medlem längre
Me like..både upplägg och innehåll
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose