Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kohandlarna


Det årliga kohandels avtalet
Ska engageras och åter kohandlas om
Där är det båda djurhudar och horn
Som är på tapet

Och skinnen är sålda långt innan
Djuren är döda
Nästan innan de är födda
och även om de är tamdjur
Så vet man oftast inte ens, var de finns
Men alla som snackar verkar driva mer med varann
Än med sanningen

Eller att driva ihop djuren
För allas, fromma




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 190 gånger
Publicerad 2011-12-01 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO