Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycksa


Att lycksa sej
Eller att
Lyxa sej

De låter lika men vilken skillnad
Att försöka, skapa, göra sin lycka
Eller att detsamma
Få till lyx i sitt liv

Att lycksa sej
Att lyckas
Lyxa sej….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-03 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO