Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Julkort nr 1, 2011

Till USA:s president Barack O´Bama :


God Jul , Barack och många klappar
tänk om du nå´n gång hakan tappar
du borde se om ert eget hus
sluta att kriga i sus och dus
ni är ju nu på konkursens brant
gör något åt det annars är du en fjant
ta bort pengarna från vapen och krut
låt det ,ÄNTLIGEN, få ett slut !


--------




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-01 21:14



Bookmark and Share


  poetryGirl
jag vill ge honom en chans till....
2011-12-02

  Larz Gustafsson VIP
En frimurare är lojal mot sin orden. Inte mot Gud, inte mot sitt land, utan mot sin orden. Så förvänta dig ingenting av masonikern Obama.
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska